Agenda

LETS GAAT GEWOON LEKKER VERDER!

De december-actie om elkaar een leuke, gekke, bijzondere of zelfgemaakte kaart te sturen (via lootjestrekken.nl) bleek een succes en zeker voor herhaling vatbaar! Reacties van de deelnemers  “Leuke actie; Genoten van elkaars post”. De uitvoering was hartverwarmend / superleuk / zeer geslaagd / creatief en verbindend.

Ook de Valentijnsdag actie was een groot succes. Nu op naar Pasen

 

 

 

 

 

 

 

 

En in mei zijn wij voornemens weer een “planten- en stekjesbeurs” te houden.

LETS-bijeenkomsten 2021

Normaal ontmoeten wij elkaar zeven keer per jaar in een ruimte van Welzijn Ermelo (voorheen Pinel) aan het Raadhuisplein 8 in Ermelo. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee met wat lekkers, om 20.00 uur starten we. Het eerste deel van de bijeenkomst is er een thema of gezamenlijke activiteit. Tijdens en na de pauze is er gelegenheid te praten, te handelen en afspraken te maken. Mensen die overwegen lid te worden zijn van harte welkom om kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

Plaats: Pinel, Raadhuisplein 8. Inloop vanaf half 8 – De avond duurt van 8 tot 10.

DATA 2021

Op dit moment nog niet bekend.

Meer weten?

De afkorting LETS betekent Lokaal Economisch Transactie Systeem.

 

 

 

Leden van de ruilkring wisselen onderling diensten en goederen uit. De vergoeding bestaat uit een fictieve ruileenheid, die wij in Ermelo “pauwen” noemen. Een pauw staat voor ongeveer een kwartier dienstverlening, en onderhandelen staat vrij. Het systeem gaat uit van wat mensen kunnen en leuk vinden om voor een ander te doen. Iedereen heeft wel wat te bieden: klussen, schilderen, masseren, muziek maken, tuinieren, autorijden, bloemstukjes maken en taarten bakken.

Iedereen die actief wil meedoen aan deze manier van “burenhulp, vriendendiensten en duurzaam met goederen omgaan’ is van harte welkom een avond bij te wonen.